Babakelengye lista

Népszerű, minden első babás anyukát foglalkoztató téma: a BABAKELENGYE. Mit vegyünk meg előre, mi az, ami mindenképpen kell, mi az, ami lehet, hogy kell, és mi az, ami tök felesleges, mégis legtöbbünk megveszi…

A fészekrakás, készülődés része tudom, nálam is volt…Valójában egy dolgot tudok mondani, alig van olyan “tárgy” ami nélkülözhetetlen lenne, vagy ne lehetne könnyedén utólag beszerezni (persze ha kis faluban vagy tanyán élsz, ez nem igaz.) Még jól is fog jönni, ha van “úticélja” a végtelen sétáknak!

Sokszor elvesznek az anyukák a készülődés ezen részében. Időt és pénzt nem kímélve vásárolnak, és naphosszat azon gondolkoznak, mi kell még? Mit felejtettek el? Pedig, amire igazán készülni kell és érdemes testileg és lelkileg, az a szülés, a gyermekágyi időszak és az anyaság… Ha mindenki csak fele annyi időt és pénzt fordítani a felkészülésre, mint a babakelengyére sokkal könnyebb lenne számára ez az időszak, ki tudná élvezni az örömét, és csodás élményeket szerezhetne.  Jó szívvel ajánlom minden kismama figyelmébe pélául a következő felkészítőket: szülni jó, szoptatni jó, Lénárd Orsi, Békés Emőke.

Szóval, nyugi…lassíts, ami igazán kell a babának az első hetekben, hónapokban, az Te vagy! (…de azért itt a lista is, amit természetesen megtaláltok az ANYANAPLÓ-ban is:) )

 

anyanaplo_nyomdai-1

Tetszett?? Oszd meg és olvasd el többi bejegyzésünket is!

Az ANYANAPLÓt, amiben többek között ezt a listát is megtalálod, itt rendeheted meg!

 

 

MentésMentés

MentésMentés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s