Miért nézett ki olyan jól Kate Middleton pár órával a szülés után?

Mindenki találgatott,  vajon Kate Middleton, hogy a csudába nézhetett ki ilyen nagyon szuperül alig pár órával a szülés után. Mondtak mindent (napokkal korábban szült, béranya szülte meg a gyerekét stb.), mígnem kiderült az egyszerű igazság: háborítatlan, beavatkozás mentes, természetes szülése volt- szülésznők kíséretével.

Om7AUhCOOWXMP0P2SvomWfOsVBI

Persze  a várandósság alatt is figyelt pár dologra. Végig aktív maradt (jógázott), és vigyázott súlyára (amint ez a fotókból is látszik). Ez nyilvánvalóan nem csak a szülés után segítette visszanyerni eredeti alakját, hanem a szülés során is előnyt jelentett. A jó fizikai állóképesség nagyon fontos egy beavatkozás mentes szülés esetén.

 

Második szülése után, ha lehet még inkább felülmúlta önmagát, gyönyörű és sugárzó volt. 12 órával a szülés után elhagyta a kórházat. Persze szemmel láthatóan tanult az első   alkalomból, nem maga szárította a haját, és a babatakaró ügyesen takarja maradék kis pocakját…

284002EE00000578-3066700-image-a-74_1430694999134

A lényegen azonban ez nem változtat. Egyik képen sem úgy néz ki mint egy beteg, meggyötört nő, aki épp valami traumán ment át! Hanem, mint egy ragyogó, csodálatos élményt átélt anyává vált asszony, aki megélte, megtapasztalta teremtő erejét, hogy képes életet adni, gyermeket szülni a világra.

Tehát, ha még csak gondolkozol a háborítatlan szülésen, akkor nézd meg ezeket a képeket! Tudom, tudom, nem vagy hercegnő…tehát valószínű nem egy 5000 font/éjszaka árú szülőszobán fogsz szülni. Nem lesz fodrász, sminkes veled szülés után pár órával és nem fogja ezer kamera várni, hogy kilépj a kórházból egy Jimmy Choo cipőben. De lehetsz Te is, gyönyörű, boldog, és sugárzó már a szülés után pár órával! És, ha nem vagy hercegnő, tötheted ezt az időt zavartalanul kisbabáddal és édesapjával. 🙂

És hogy milyen egy háborítatlan szülés ma Magyarországon?  

Kövess minket! 

És az ANYANAPLÓT láttad már? 

MentésMentés

MentésMentésMentésMentés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s